Vismo sikkerhedssko – ny teknologi og suverænt design

Hvis du som arbejdsgiver i bygge og anlægs branchen står for at skulle købe nye sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedssandaler – også kendt som værnefodtøj – ind til dine medarbejdere, kan du med fordel vælge Ølholm Safety som dit indkøbssted. Her finder du sikkerhedsfodtøj i alle varianter, fra diverse kendte brands og i alle de størrelser og modeller, du kunne tænkes at have brug for. Og hvis du leder efter sikkerhedssko med sømværn og tåværn, som som samtidig kan levere en god pasform og en uovertruffen komfort, kan du for eksempel tage et kig på det store sortiment af Vismo sikkerhedssko på olholm.dk

Sikkerhedssko fra Vismo – det fornuftige valg

Det canadiske kvalitets brand Vismo producerer sikkerhedssko i høj standard. Særligt kendetegnende for de lækre og lette Vismo sikkerhedssko er deres fleksibilitet, og de udsøgte materialer, som er anvendt ved fremstillingen. Vismo sikkerhedssko er designet og produceret til at være holdbare og slidstærke, samtidig med at de yder den optimale beskyttelse af din fod. Samtidig er der involveret en stor portion know how i produktionen af Vismo sikkerhedssko, og hver eneste ny produkt linje bygger på den nyeste teknologi og de smarteste materialer.

Eksempelvis er samtlige Vismo sikkerhedssko forsynet med det særlige NRG55 sålsystem, som er en særligt energi bevarende foranstaltning. Med NRG55 såler returneres op til 55% af den energi, der bruges i bevægelsen, til foden. Dette betyder, at er du meget på fødderne i løbet af din arbejdsdag, vil du blive knap så træt i ben og krop, fordi du ikke brænder så meget energi af på at gå. Samtidig er såler i Vismo sikkerhedssko kendt for deres høje stødabsorptions evne – dette sikrer, at din Vismo sikkerhedssko er behagelig at gå i, samtidig med at den beskytter dine tæer og fødder. Vismo sikkerhedssko fås nemlig med såvel sømværn som tåværn af enten aluminium eller komposit materiale.

Samtlige sikkerhedssko fra Vismo er fremstillet i fleksibelt og åndbart materiale, så du undgår ømme, varme og hævede fødder.

Find Vismo sikkerhedssko og sikkerhedssko fra mange andre kendte brands hos Ølholm Safety

I den online shop på olholm.dk kan du vælge og vrage blandt de mange forskellige modeller i det store sortiment af Vismo sikkerhedssko. Foruden Vismo, finder du i shoppen sikkerhedsfodtøj fra brands så som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Grispot, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton og Terra. Se dem alle på olholm.dk

Astrid Pedersen