Brunsgaard campingspejle – den universelle spejløsning til din campingvogn

At køre med campingvogn er en helt anderledes køreoplevelse, end at køre bil uden. Derfor er der en række ting, som du skal tage højde for, før at du bevæger dig ud i trafikken med en campingvogn spændt fast. 

Med Brunsgaard campingspejle så er du allerede godt på vej mod sikker kørsel. Vi anbefaler dog alligevel, at du læser med her, før at du investere i et nyt campingspejl.

Krav

Ifølge den danske lovgivning skal du have frit udsyn, når du kører bil. Det vil helt konkret sige, at du både skal have udsyn fremad, ud til siderne og bagud.

Normalt når man kører bil uden campingvogn, så kan du frit se hele vejen rundt om bilen, men når du kører med en campingvogn, så har du ofte et begrænset køreudsyn. Netop derfor skal du altid sørge for at have monteret et ekstra sidespejle, som de bedre kan se bilens blinde vinkler.

Der findes forskellige typer af campingspejle, og hos Brunsgaard campingspejle har vi blandt andet følgende spejlmodeller, som passer til de fleste bilertyper.

Brunsgaard 2-punktspejle

Vi har blandt andet det såkaldte 2-punktspejl. Denne spejltype er en universal løsning, som passer til de fleste biler. Spejlet har en lav vægt, der minimerer vibrationer, og som derfor også skåner bilens spejlhuse. Derudover har 2-punktspejlet følgende andre fordele.

– Nemt at montere.

– Armen til spejlet skal kun indstilles en gang, så den passer til spejlhusets form. Og derefter kan du blot anvende fingerskruerne til at fastspænde armen.

– Spejlets gummibelagte trykdel er skånsom overfor bilens lak.

– 2-punktspejlet har et super tyndt og stærk modhold, som passer på de bilertyper, hvor der er meget lidt plads imellem spejlhuset og selve glasset.

– Spejlhovedet er aerodynamisk, og glasmodellen er naturligvis splintfri.

Brunsgaard 4-punktspejle

Selvom at vores 2-punktspejle passer til de fleste personbiler, så findes der også enkelte bilmodeller, som har sidespejle, hvor denne spejltype ikke passer. Derfor kan vi også anbefale vores 4-punktspejle, som har følgende fordele.

– 4 punktspejlet giver en unik og stabil fastgørelse.

– Spejlarmen fremstilles i to standard-størrelser, som derfor passer til de fleste personbiler.

– Der er god mulighed for at genbruge campingspejlene ved eventuelt bilskift.

Du skal dog være opmærksom på, at der findes enkelte bilmodeller, der har sidespejle, hvor Brunsgaard 4-punktspejle ikke kan anvendes.

 

Didier Larsen