Døjer du med smerter i muskler og led? Så kan kinesiologitape være løsningen

Døjer du med muskeltræthed, lændesmerter eller måske hævelser i led? Så er kinesiologitape en rigtig god løsning. Hvis du træner i fitness, går til noget holdtræning eller måske genoptræning, så har du sikkert set folk gå rundt med forskellige former for farverig tape klistret fast – og det er kinesiologitape. 

Mange fordele ved at benytte sig af kinesiologitape

Kinesiologitape stammer oprindeligt fra Japan, og det er en elastisk tape, der primært bruges til behandling af sportsskader. Tapen består af en forholdsvis løs vævning og elastiske fibre, som kan gå ind og aflaste muskler og led samt afhjælpe spændinger og stivhed. Derudover kan tapen også gå ind og stimulere cirkulationen i blod- og lymfesystemet, hvilket kan lindre hævelse og inflammation samt forebygge kramper. Der er derfor mange gode grunde til at benytte sig af kinesiologitape, og det kan have en positiv effekt på både motionisten og eliteatleten. 

Få den optimale virkning af tapen 

Hvis du vil opnå den optimale virkning af kinesiologitape, så er det vigtigt, at den bliver påført korrekt. Så hvis du er i tvivl om, hvordan du skal påføre det, så anbefales det, at du rådfører dig hos en fysioterapeut eller anden form for behandler, inden du selv kaster dig ud i det, så du får den rette effekt. 

Når du har fået styr på, hvordan du selv kan påføre tapen, så bør du klikke ind på Henza.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af kinesiologitape til gode priser, men hvor kvaliteten stadig er helt i top. Henza er et billigere alternativ til de andre dyre produkter, der efterhånden findes på markedet, men kvaliteten er stort set den samme. 

I udvalget kan du vælge imellem et væld af forskellige farver, men det er udelukkende kosmetik og har ikke en effekt på virkningen, så der er rig mulighed for, at du kan vælge din yndlingsfarve. 

 

Michelle Løhde Nielsen