Skab mindre rum i rummet med en New Yorker væg

Både i en virksomhed og i et privat hjem kan det være vigtigt for jer, at I kan skabe nogle mindre rum, hvor det er muligt at finde ro. Det kan særligt være, hvis I har et stort rum nu. På et kontor kan det for eksempel være rart, at I får lavet et møderum, hvor folk kan holde møde og tale sammen, mens de andre arbejder. I jeres hjem kan det være, at I har brug for et kontor eller et ekstra værelse. Samtidig kan det være, at I ikke har lyst til at tage lyset og miste fornemmelsen af det store rum. I det tilfælde er en New Yorker væg den helt rigtige løsning for jer. 

En New Yorker væg er en væg, der er lavet af en metalramme med glas i. Den er superpraktisk, da den giver mulighed for at lave et rum, hvor du kan finde ro og få noget privatliv, samtidig kan lyset komme igennem rummet, hvilket bevarer fornemmelsen af det store rum. 

Hvis du skal bruge rummet som soveværelse, kan du have gardiner, som du kan trække for. Dermed kommer du kun i nogle perioder til at have et rum, der er adskilt fra det store rum. 

Du behøver heldigvis ikke at tage helt til USA for at finde nogle, der kan lave en New Yorker væg til dig. Det kan den danske virksomhed Helstrand Smedje også. De har stor erfaring indenfor området og kan lave en væg, der passer præcis til dine mål. Dermed kan du få skabt et hjem, der virkelig kan være med til at opfylde alle de behov, som du måtte have. 

Du kan kombinere New Yorker væggen med andre metalelementer for at få en gennemgående rå og minimalistisk stil. Det kan være en rigtig rar måde at bo og arbejde på, da det lægger op til, at du ikke har så mange ting. 

 

Emilie Ann Jacobsen