Scene udstyr til dit næste arrangement

Du tænker måske, at scene udstyr er mest forbundet med større forestillinger af en slags. Men faktisk er scene udstyr rigtig mange ting og behøver ikke nødvendigvis hænge sammen med et teater eller en musical. Scene udstyr bruges også til f.eks. foredrag og andre tilfælde, hvor det giver mening at ham, hende, eller dem der er i fokus, står på et podie, så alle tilskuere kan se. Dertil kan det være at man har brug for en podietrappe for at fuldende sit scene udstyr.

Et hav af scene udstyr

Her på siden finder du alt, hvad du kunne tænke dig af scene udstyr. Der er alverdens podier til både indendørs og udendørs brug, podier med forskellige former, med ristgulv, glasgulv, hæve/sænke effekt, og meget mere. Udvalget byder også på sceneinddækning, scenetæpper i molton, podietrapper, gelænder til podietrapper, opbevaringsvogne til podier og en masse andet scene udstyr og tilbehør. Podierne er måske det mest basale scene udstyr og fungerer også fint alene. Disse kommer i en række af størrelser, men man kan også bestille dem i specialmål, så det passer til lige netop dit behov. Dertil kan du f.eks. bestille specialbyggede sceneoverbygninger, for at danne rammerne for din scene. Se det store udvalg af scene udstyr herunder.

Kompetent og alsidig forhandler

Sunstill er yderst specialiserede indenfor scene udstyr og har leveret professionelt udstyr til både storcentre, skoler og mange flere. Med deres produkter er du sikret en god kvalitet. Hvis du allerede har kigget på det brede udvalg, men brænder inde med spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte Sunstill. De har over 35 års erfaring indenfor branchen, så du får med garanti en meget kompetent rådgivning og vejledning.

admin