JUUCE krøller til dine krøller

Forkæl dine krøller eller bølger med JUUCE krølle produkter. Med JUUCE er det slut med ustyrlige, krusede og kedelige krøller. Du får nemlig fuld kontrol over dine krøller og produkterne sørger samtidig for, at de holder hele dagen. JUUCE krølle produkter gør også mere end bare at style håret, de sørger nemlig samtidig for at pleje de krøllede lokker, lige meget om de er naturlige eller permanentede.

Krøller er ikke bare krøller

Bare fordi man har krøller, betyder det ikke at alle krøller er ens. Der findes alt fra store krøller, små krøller, bløde krøller og bølgede krøller, til helt små proptrækkerkrøller. Alt hår har forskelligt behov, men det kommer selvfølgelig også an på, hvad man selv ønsker for sit hår. Det kan være, at du vil have mere volumen? Måske vil du gerne have bløde og lækre krøller? Eller skal de fremhæves noget mere? JUUCE har produkterne til det hele, både shampoo, balsam, mousse, krøllecreme og krøllespray. Lige meget hvilket resultat du ønsker, kan du nemt få lækre JUUCE krøller. JUUCE har nemlig sammensat deres produkter i forskellige pakker, for at du bedst muligt kan opnå dit ønskede look.

JUUCE krøller er professionel hårpleje

Hemmeligheden bag JUUCE krøller og de andre produkter er simpel. Hårplejeserien er nemlig skabt og designet i samarbejde med prisvindende frisører, så formularerne er helt skarpe. Alle produkterne er parabene- og sulfatfri og kan kun købes på hjemmesiden og i udvalgte saloner. Produkterne har et lækkert, hvidt og enkelt design, som pryder på hylden derhjemme. Med JUUCE får du den fulde frisøroplevelse hjemme hos dig selv.

admin