Optimer dine kunders oplevelse med er køsystem

Du har sikkert oplevet, at alle kunder ikke er lige gode til at overholde køkulturen. Det kan være svært at kontrollere køerne og de kunder, som ellers overholder køen, står tilbage med en knap så god oplevelse. Det kan skabe både irritation og ærgrelse og derfor er det en god idé at investere i et køsystem. Med et køsystem kan du sikre dig, at alle dine kunder overholder reglerne for køkultur og dermed får en god oplevelse.

Et køsystem til dine behov

Her på siden finder du et køsystem fra Turn-O-Matic, som gør det let for dig at kontrollere køkulturen i detailbutikken, servicevirksomheden og andet. Et køsystem fra Turn-O-Matic består af flere elementer, nemlig både en gulvstander til dispenser, bordstander til dispenser, selve dispenseren til ventenumre, ruller med ventenumre, et display der viser numrene og en fjernbetjening til køsystemet. Produkterne kan købes separat, hvis du allerede har et køsystem og f.eks. mangler nogle ruller med ventenumre. De kan også købes samlet i et startset, hvor du får dit køsystem som en pakkeløsning. Tag selv et kig på køsystemet herunder.

Installering af Turn-O-Matic køsystem

Det er forholdsvis lige til at installere køsystemet og det tager mellem en og fire timer. Tiden for installeringen kommer an på, hvor nemt det er at komme til. Før installationen kan blive gennemført og systemet er oppe og køre, er det vigtigt at ordne et par ting på forhånd. For det første skal der være strømforsyning for at få displayet op og køre. For det andet tager det ca. en halv time at få forbindelse mellem fjernbetjening og skærm og så skal medarbejderne oplæres i hvordan man bruger Turn-O-Matics køsystem.

admin