Sådan foretager du en ideel niveaumåling

Niveaumåling er ofte nødvendigt i tilfælde, hvor man gerne vil have de præcise tal for indholdet af en bestemt type væske – eksempelvis spildevand. Hvis målingerne ikke er præcise, kan det betyde, at andre dele af arbejdet eller projektet ikke giver det slutresultat, som det burde. Vi giver dig her indsigt i, hvordan man bedst foretager en niveaumåling.

Hav det rette udstyr på plads

Du får ikke præcise tal uden det mest præcise udstyr. Få derfor fat i en samarbejdspartner, som specialiserer sig i det her, og som kan guide dig i brugen af det. Ikke vælg forhandlere, som laver mange andre ting, men vælg en forhandler, som kun gør sig i niveaumåling. Her vil du også blive tilbudt forskellige løsninger, som kan være den rigtige i din situation. Eksempelvis niveaumåling via ultralyd, som nogle gange vil være det rigtige for dig.

Frygt for lækager?

Mistænker du en lækage, eller vil du bare gerne have bekræftet, at du ikke er paranoid? Så kan du bruge en flowmåler, som meget hurtigt kan detektere, om der er et problem med nogle af dine vandmoduler. Det er hurtigt og nemt at installere en flowmåler, og resultaterne kan give god ro i maven – hvis altså det viser sig, at der ikke er nogen lækage.

Få hjælp fra proffer

Vi har at gøre med noget meget teknisk, og det kræver den rigtige specialviden at komme bedst i mål, når du arbejder inden for dette område. Professionelle har både udstyret og den nødvendige viden, så tag altid kontakt til dem både før og efter, arbejdet er udført.

admin