Disse mærkedage skal du huske kort til

Der er et utal af anledninger i løbet af et år, hvortil der hører nogle forskellige traditioner. Det er bestemt ikke alle, hvor du behøves at komme med et kort, men vi giver dig her et overblik over de mærkedage, hvor det helt sikkert forventes, at du dukker op med et kort af en art.

Kort til bryllup

Bryllup er en af de få begivenheder, hvor man faktisk stadig sender kort ud, når der skal inviteres. Derfor er det mindste, du kan gøre, at have et bryllupskort med, når du er inviteret. Du vil også med god sandsynlighed få et kort tilbage efterfølgende med en tak for din deltagelse.

Kort til barnedøb

Barnedåben er en stor og officiel dag, der markerer starten på et nyt liv. Man dukker ikke op med kort på fødselsgangen, og derfor er barnedåben det mest nærliggende. Med et kort til barnedåb kan du vise omtanke om en begivenhed, der fylder mere end noget andet for forældrene.

Kort til konfirmation

Selvom konfirmationen har mistet en smule sin oprindelige betydning, er det stadig en stor fest for ethvert barn, som er ved at træde ind i de voksnes rækker. Lad derfor være med at dvæle ved den religiøse symbolik, men gør noget dejligt for konfirmanden, det drejer sig om.

Fødselsdagskort til barn

Et barn sætter ofte stor pris på kreative og flotte kort med sjove figurer. Men vi råder dig alligevel til at have en pakke med – det kan ellers godt blive en grum affære, hvis du kommer til fødselsdag uden gavepapir, de kan kradse op.

admin