Praktiske og dekorative tøjstativer

Når der skal opbevares tøj, er det ofte højt prioriteret, at det skal være praktisk og funktionelt. Men et praktisk tøjstativ behøver bestemt ikke at være kedeligt og det kan sagtens lade sig gøre at finde lækre designs, som samtidigt også er flotte og dekorative.

Hos kaiku.dk har de mange praktiske tøjstativer,som samtidigt er i skønne, stilfulde designs.

Tøjstativet Dora fra Ferm Living

Doratøjstativet er lavet i sort pulverlakeret metal, med tværstænger og i forskellige højder. Udformningen gør det nemt at kunne klappe tøjstativet sammen, hvis der indimellem er behov for lidt mindre opbevaringsplads. Hvis man har et rum, man ønsker at dele lidt mere op, da vil man også kunne bruge denne stilede tøjopbevaringsløsning som en sød og praktisk rumdeler. Det geniale her er, at man kan ændre hele rummets stemning alt efter hvad man vælger at pryde tøjstativet med.

Tøjstativet Herman fra Ferm Living

Herman tøjstativet er lavet i pulverlakeret metal, med messingbolte og lædersnor. Denne enkle og lidt mindre model,er særligt velegnet til jakker og tørklæde i entreen, til håndklæder på badeværelset eller til yndlingstøjet i soveværelset.

Tøjstativet Clothes Rack fra Malling Living

Clothes Rack tøjstativet er lavet i sort pulverlakeret stål. Modellen findes både i en smal og i en bred model, hvor mange ofte vælger at stille de to ved siden af hinanden, hvis de har et stort lokale, hvor de ønsker at skabe noget liv i rummet. Begge modeller står godt og stabilt, også når de er fyldt helt op

Hvis du søger efter nogen lidt mere specielle bøjler til dit tøjstativ eller til en knage i entreen, hvor en lidt mere enkel bøjle skal have lov at træde frem, da anbefales det at se nærmere på Fuku bøjlen fra OYOY. Med sit elegante design, messingfinish og den naturfarvede lædersnor henleder den en dragende opmærksomhed på sig selv.

admin