Økologisk frugt hver dag hjælper til bedre trivsel

Arbejdsdagene kan ofte føles lange, og man tyer ofte lidt for let til de usunde snacks, når motivationen falder. I kan skabe bedre trivsel og et bedre grundlag for en sund virksomhed med en økologisk frugtordning. Den friske frugtordning er nøglehulsmærket, så I er garanteret 0% tilsat sukker og 100% naturligfriskhed. Med den økologiske frugtordning vil I kunne opleve de bedste sæsonaktuelle frugter fra naturen, det betyder, at I vil opleve stor variation. Alle de økologiske frugtordninger er fortrinsvist lavet med danske, økologiske frugter – på de tider af året, hvor det kan lade sig gøre. De bliver desuden altid pakke i Frugtordning.dks eget pakkerig af deres danske personale, der er trænet i at håndtere netop økologisk frugt.

Økologiske frugter i kasser eller fine kurve

I kan vælge at få den økologiske frugtordning i frugtkurve eller i frugtkasser, så I kan få det antal lækre økologiske frugter, der passer til jeres medarbejderes behov. De økologiske frugtkasserne bliver altid leveret i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser, både for din og for miljøets skyld.

De økologiske frugtkurve er den mere præsentable udgave af den økologiske frugtordning, da de fine kurve tager sig ekstra godt ud og indbyder til det sunde snackvalg.

I kan altid tilpasse jeres økologiske frugtordning, hvis I eksempelvis i ferieperioder har brug for mindre frugt end normalt, eller måske har i nogle ekstra travle uger, hvor ekstra frugt vil kunne hjælpe med at holde humøret og motivationen høj.


Personlig og fast service

Jeres økologiske frugtordning vil blive leveret direkte til firmaet, og jeres personligt tilknyttede chauffør tager de tomme kasser og kurve med tilbage, så de kan blive rengjort og genbrugt – helt simpelt, helt naturligt.

Se mere på hjemmeside og få en lækker, frisk og økologisk frugtordning, der vil skabe både glæde og trivsel i hverdagen.

admin