Menu-lysestager – design med kant

Danske Menu er kendt for sine populære designs til hjemmet, og særligt når det kommer til lysestager, har brandet en helt unik evne til at tænke nyt og kreativt. Det resulterer i en lang række af ikoniske og tidløse styles, som du som forbruger kan have glæde af hver eneste dag år efter år – og særligt i de kolde og mørke måneder i løbet af efterår og vinter, hvor lysestagerne spreder et yderst kærkomment lys og en følelse af hygge og varme i boligen.  

 

Ikoniske designs med inspiration fra geometriens verden

Gennem årene er der designet mange fantastiske Menu lysestager med hver deres særpræg og unikke kendetegn. Gennemgående er dog forkærligheden til de rene linjer og til geometrien, der tydeligt afspejles i designs fra Menu. Blandt de mest populære Menu-lysestager kan nævnes:

  • De sekskantede eller cirkelformede POV-lysestager til fyrfadslys eller stearinlys, der fås i mange modeller og farver
  • Balance-, Weight Here- og Optical-lysestagerne, der har den geometriske cirkel som omdrejningspunkt for designet
  • Chunk- og Pipe-modellerne i råt marmorlook, der giver et anderledes og meget moderne udtryk, der bryder med de typisk meget rene linjer i den skandinaviske indretning

Der findes selvfølgelig også mange flere Menu-lysestager af både nyere og ældre dato, og brænder du for at eje en ældre stage fra en af de tidligere kollektioner fra Menu, kan du heldigvis ofte være heldig stadig at kunne finde mange af de tidløse lysestager både fra ny eller brugt. Med Menu-lysestager får du design, der holder, både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt, og du kan derfor trygt investere i de Menu-lysestager, der tiltaler dig allermest fra det brede udbud af muligheder. Menu er kommet for at blive, og du har bestemt ikke set det sidste til brandet og dets mange smukke lysestager, der forhåbentlig kommer til at pryde danskernes hjem i mange år endnu.

Linnea Larsen