Derfor er emma.dk Danmarks billigste fordelsklub

Har du hørt om fordelsklubben emma.dk? Hvis ikke, så kan du her læse om, hvorfor det er Danmarks billigste fordelsklub – og hvordan man som medlem kan spare op til 85% på sine indkøb.

Konceptet bag emma.dk er meget simpelt: Du tegner et medlemskab for 85 kroner om måneden og får dermed mulighed for at shoppe tusindvis af produkter med op til 85% besparelse. Det koster ikke noget at oprette sig og du kan prøve et medlemskab gratis i 7 dage.

Derudover får du hos emma.dk også:

  • Gratis fragt på din ordre — uanset beløb.
  • CashPoints på dine køb til brug på din næste ordre. 1 CashPoint svarer til 1 krone.
  • Nyhedsbrev med vanvittige dagstilbud, hvor du faktisk ofte kan spare mere end 85% på produkterne.

Kan et emma.dk medlemskab betale sig?

Et emma.dk medlemskab kan betale sig, hvis du ønsker at slippe for at tage i supermarkedet midt i ulvetimen og handle blandt massevis af mennesker, samt stå i kø i lange minutter for så at slæbe poser med hjem. Som medlem hos emma.dk kan du blive fri for tidskrævende indkøb. Du kan nemlig shoppe et stort udvalg af billige dagligvarer direkte fra sofaen og få leveret gratis og hurtigt lige til døren.

Nu kan du fx få de populære produkter fra Urtekram på tilbud, og få dem sendt direkte hjem til dig. Emma.dk er nemlig stolt Urtekram forhandler, og i sortimentet af økologiske Urtekram produkter finder du bl.a. shampoo, balsam, kropspleje og håndsæbe samt Urtekram krydderier, olier, fødevarer m.m. til en fordelagtig pris.

Hos emma.dk har du nu endelig mulighed for at finde alt lige fra husholdningsartikler og kioskvarer, til hudpleje og makeup, samt hårvoks og barberblade, ét og samme sted online.

Billige mærkevarer og gratis fragt til døren

På emma.dk finder du produkter for hele familien. Du kan både finde gode tilbud til ham, hende, børnene og husholdningen. Uanset hvad du mangler, så finder du alle dine yndlingsprodukter ét sted.

Find fx billige mærkevarer med besparelser på helt op til 85%. Her kan du shoppe de kendte brands som Colgate tandpasta, Libresse bind, Dove deodorant, Nivea creme, Max Factor makeup samt Gillette barberblade og meget mere. Som sagt, så har emma.dk det hele.

Skal du bruge lidt lækkert til weekenden? Så kan du også shoppe billigt slik online og sodavand tilbud. I deres sortiment finder du de populære Haribo slikposer, Kims chips, Snickers chokolade, samt Tuborg og Carlsberg eller Coca-Cola og Red Bull til emma pris.

Spar op til 85% på Moroccanoil, Kevin Murphy og Id voks

Shop mere end 7.000 luksusprodukter og personlig pleje til billige priser. Du finder alt lige fra gode hudpleje tilbud, billige parfumer til kvinder og mænd, tilbud på bleer til børn, samt husholdningsartikler, som vaskemiddel og opvasketabs, på tilbud.

Selv på de lidt dyrere mærkevarer og luksusprodukter kan du finde et godt tilbud. Du kan nemlig shoppe alt lige fra Chanel, Aesop og Loccitane til Moroccanoil, Kevin Murphy, Id voks og American Crew.

Er du stadig ikke helt overbevist? Husk at du kan prøve en uges gratis medlemskab hos emma.dk. Så kan du selv se om du bliver overbevist af de mange fantastiske tilbud på mærkevarer.

admin