Klap i: Brug klapstole!

Det er måske en lidt provokerende overskrift, vi har lavet til dette indlæg, men ikke desto mindre har vi da fanget din opmærksomhed, og så vil vi håbe, at du vil læse vores lettere udredende forklaring på, hvorfor vi mener, at den bedste stoleløsning til omfangsrigt brug altid er klapstole.

Der er jo stor forskel på, at man derhjemme vil sætte sig i en behagelig, monstrøs lænestol med tilhørende fodskammel, man kan smide fødderne op på, og så når man er ude i det offentlige rum, hos private virksomheder eller på besøg i forsamlingshuse, hvor man tager til takke med de siddepladser, der nu er stillet frem.

Selvsagt kan man ikke stille lænestole frem til hver eneste besøgende i en forsamlingshal, til store events eller for den sags skyld på caféer og restauranter, hvis man gerne vil udnytte pladsen bedst muligt og have plads til en del kunder og besøgende.

Men mange mennesker frygter at skulle blive placeret på nogle såkaldte skrammel-skamler at sidde på, hvor man enten skal indtage ens føde ved eller høre et længere foredrag foran fra chefen eller en anden taler, mens man langsomt får mere og mere ondt bagi og sidder ubehageligt.

Sådan behøver det dog bestemt ikke være i det lange løb, da man både kan få lækker komfort for de siddende gæster og udnytte pladsen bedst muligt, både når der er kunder, når stolene ikke er i brug, og når stolene skal opbevares og sættes frem.

Det er her, at klapstole kommer ind i billedet, for hvis man køber de rette klapstole det bedste sted, så kan man faktisk få nogle klapstole i moderne design og med nem mekanik, man både sidder godt på og som er nemme at stille frem og klappe sammen igen.

Blandt de andre smarte fordele ved klapstole modsat lænestole og kontorstole er, at man kan købe flere partier af dem, uden de koster alverden, og så belaster de ikke kroppen i lige så stort omfang, når man skal transportere dem rundt og manøvrere dem omkring krinkelkroge, der især forefindes ved caféer og mindre restauranter, hvor der kan stikke effekter ud fra de store stole og dermed gøre dem besværlige at bære rundt.

Den slags finder man ikke ved klapstole, som ofte også er skabt efter en device om, at de let kan sættes sammen flere at gange, så de både fylder mindre, når man skal opbevare dem og stille dem frem.

Klapstole har således mange fordele i sig, når man især skal bruge dem til større arrangementer.

Anders Lundtang Hansen