Med en brugt traktor får du hele maskineriet til den halve pris

Hvis du leder efter en brugt traktor, er du kommet til det rette sted! Hos Præstbo Maskiner A/S har vi samlet et stort udvalg af brugte traktorer i god og velholdt stand, som har mange år foran sig endnu. Vi får jævnligt leveret brugte traktorer, men også andre landbrugsmaskiner såsom mejetærskereog gødningsmaskiner. Så snart vi modtager brugte traktorer, lægger vi dem ind på vores hjemmeside med det samme, så vores udvalg altid er opdateret. Vi forhandler brugte traktorer fra producenter, der hører til blandt de bedste på markedet. Det gælder eksempelvis anerkendte kvalitetsmærker såsom Valpadana, Landini og McCormick. Hos Præstbo Maskiner A/S går vi ind for, at alle skal have råd til en god traktor, og derfor byder vores sortiment af brugte traktorer på noget til ethvert budget – store som små.

Salg af brugte traktorer i hele Danmark

Hos Præstbo Maskiner A/S tilbyder vi et væld af brugte traktorer i et utal af modeller og størrelser med varierede funktioner. Fælles for mange af dem er, at de har et godt udsyn, er enkle at betjene og komfortable for chaufføren. Nogle af de brugte traktorer, du finder på vores hjemmeside, er placeret på vores eget lager i Dronninglund, mens andre står hos deres nuværende ejere. Det betyder, at du kan finde brugte traktorer tæt på dig, uanset hvor i landet du bor. Hvor de brugte traktorer er placeret står altid skrevet under beskrivelsen af dem. Samme sted kan du også læse om de individuelle traktorers årgang og antal timer, de har været i brug. Ligegyldigt hvilken brugt traktor, du vælger fra vores store udvalg, er du garanteret kvalitet for pengene – det er en af de mange fordele ved at købe brugte traktorer.Det er ikke altid nyt, der er bedst. En anden og meget stor fordel ved at købe en brugt traktor er, at du ved at gøre det er med til at værne om miljøet. Genbrug er lige med bæredygtighed, og bæredygtighed er nøglen til en grønnere fremtid.

Hos Præstbo Maskiner A/S er vi eksperter i brugte traktorer

Vi er specialister i brugte traktorer, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Er du eksempelvis i tvivl om, om antallet af timer, din udsete traktor har kørt, stemmer overens med dine behov, så kontakt os endelig. Vi står klar på telefon +45 98 86 72 88 og mail info@prastbro.dk med fagkyndig rådgivning, så vi sammen kan udvælge en køreklar traktor, der passer til dine individuelle behov.

admin