Op med humøret med vejrsten

Vi ved alle, hvor træls vejret i Danmark kan være. Og ikke nok med, at vi ved, hvor træls det kan være, så ved vi også, hvor hurtigt vejret skifter, og hvor irriterende det kan være, når man lige har planlagt noget, der passer til vejret, men man så må ændre planer i takt med, at vejret skifter.

I stedet for at brokke sig over det ustadige og til tider irriterende vejr, bør vi tage det med et smil, for livet er for kort til at surmule over vejret. For at gøre vejrsituationen lidt sjovere, så kan vejrsten med tekst være en hjælp. Med en vejrsten kan du nemlig få mere sjov ud af vejrsituationen og få et smil på læben i stedet for at være træt af det.

Vi brokker os for meget over vejret

Vejret er nok det førende samtaleemne blandt os danskere. Uanset hvem, vi taler med, kan vi altid tale om vejret, da det er noget, vi alle sammen oplever. Men hvad vi også er fælles om i forhold til vejret, er, at vi brokker os over det. Uanset hvilket vejr, vi har i Danmark, kan vi brokke os over det. Om vi har en regnfuld sommer med få sommerdage, eller om vi har flere måneder med solskin og sommerdage, så er vi ikke tilfredse. Derfor bør vi tage det hele med et gran salt, og fokusere på andre ting i stedet for vejret, og smile uanset hvilket vejr, vi har. Vi skal huske at nyde solen, men også lære at danse i regnen, og sætte pris på det vejr, vi har.

Derfor kan en vejrsten med sjov tekst og humor være med til, at vi tager det lettere med vejret, og måske endda kan gøre os en lille smule gladere hver eneste dag.

admin