Kludetæppe til det stilbevidste hjem

Synes du også, at dit hjem sommetider kan virkelig lidt koldt og trist. Eller har du brug for et fast underlag på badeværelsesgulvet. Så kan et kludetæppe være et virkelig godt bud på, hvordan du kan bringe lidt hygge ind i boligen.

Kludetæpper tjener en lang række formål og kan fungere i næsten alle slags rum. Herunder får du en kort guide til, hvad forskellige tæpper kan gøre for dig.

Tæppets mange egenskaber

Som sagt kan kludetæpper gøre rigtig mange ting. Alt efter, hvilken slags materiale du vælger, har de forskellige kvaliteter.

Bløde bomuldstæpper er eksempelvis rigtig gode og praktiske at have på badeværelset. De er dejlig lune og behagelige at træde ud på efter et langt og afslappende bad. Så slipper du for at skulle placere de nyvaskede tæer på det kolde klinkegulv. Ligeledes er de også smukke at have prydende på soveværelsesgulvet.

De rå lædertæpper er derimod meget gode at have placeret i gangen, stuen og køkkenet. De er nemlig mere hårdfør og kan holde til de tunge vinterstøvler, gummisko og andet skidt og snavs.

De behændige plasttæpper kan både anvendes udenfor og indenfor. Så de er en god investering, hvis du leder efter et tæppe, du kan have placeret flere steder i hjemmet. De ligner umiddelbart et tætvævet bomuldstæppe, så ingen kan se, at det faktisk er af plast. Det er oplagt at bruge både på terrassen, i badeværelset eller på gangen. Men det kan også virke som et smart alternativ under spisebordet.

Hvis du er på udkig efter et nyt tæppe til dit gulv, kan du tage et kig på Pindhus. De har et bredt udvalg af alle slags tæpper i mange forskellige farver. De har blandt andet tætvævet bomuldstæpper, der er fremstillet meget bæredygtigt. De er nemlig lavet af bomuldsstrimler for modeindustrien.

admin