Entreprenørarbejde uden problemer

I kender det sikkert godt, når man har en større opgave, da skal man typisk bruge flere forskellige graveskovle for at løse alle opgaverne på bedste vis. De forskellige skovle passer hver især til forskellige typer af opgaver, og det er heldigvis lige til at finde sådanne kvalitetsskovle. Hos Maskinudstyr.dk har de altid graveskovle på mellem 300mm til 600mm på lager, så her kan I altid få dem hurtigt leveret, så arbejdet ikke trækkes udvendigt i langdrag. De forhandler et stort udvalg af skovle, der passer til gravemaskiner fra en lang række mærker som Volvo, Komatsu, Hitachi, Bobcat, Doosan, Yanmar og mange flere. I kan altså uden problemer finde de graveskovle, som I mangler til netop jeres arbejde. Udover graveskovle kan I også finde lerskovle, tremmeskovle, rabatskovle samt pallegafler. Endvidere er det selvfølgelig også muligt at finde tænder og tandhætter, der passer til graveskovlene, som kan være en stor hjælp til visse opgaver.

Stort udvalg og høj kvalitet

Næsten uanset hvilken maskinvægt jeres gravemaskiner har, så kan I finde en passede skovl her, da I her kan finde graveskovle til maskiner med en maskinvægt på imellem 800 kilo og 24.000 kilo.

Skovlene fås i forskellige størrelser og med eller uden tænder. Derudover fås de også med forskellige ophæng:

  • Beco MA ophæng
  • S30-150 ophæng
  • FL45 / Hydrema snap
  • S40 ophæng
  • S70 ophæng

I kan vide jer sikre på, at når I køber graveskovle her, så får I en høj kvalitet. Maskinudstyr har mange års erfaring som følge af mange år i branchen, der for kan de også hjælpe jer med eventuelle spørgsmål til valget af skovle eller lignende. I kan både kontakte dem telefonisk og via mail – eller se mere om de forskellige skovle online.

admin