Køb behageligt og slidstærkt kliniktøj til dine medarbejdere

Den danske sundhedssektor beskæftiger i tusindvis af sygeplejersker, SOSU-hjælpere og andet hårdtarbejdende personale. De udfører hver dag vigtigt arbejde, som holder landet kørende. Derfor er det også vigtigt, at de føler sig tilpas i deres kliniktøj, og at det er behageligt at have på i en hel arbejdsdag.

Man hører ofte i nyhederne om sygeplejerskerne, der skal løbe stærkt for at nå det hele. Det er ikke kun en metafor, men også et udtryk for, at sygeplejerskerne går meget. Derfor bør man sørge for at de har det rette fodtøj på, så man kan undgå slid og ærgerlige arbejdsskader. Dette gælder for mange professioner ud over sygeplejerskernes.

Som arbejdsgiver kan du styrke dine medarbejderes tillid til dig ved at lytte til deres ønsker om, hvilket arbejdstøj de helst vil gå i. Det øger motivationen og arbejdsglæden, når dine medarbejdere føler sig tilpas og føler at du bekymrer dig om dem. Dette er med til at skabe et godt arbejdsmiljø med tilfredse ansatte som igen giver tilfredse klienter.

Klæd dine medarbejdere på til enhver opgave

På praxiswear.com/da forhandles mange forskellige typer arbejdstøj. Fælles for alle varerne er, at de er i slidstærk kvalitet og sætter komforten højt. Der forhandles både indendørs og udendørs arbejdstøj, uniformer, skotøj og forskelligt tilbehør.

Mange af deres varer findes i en bred pallette af farver. Dette betyder at du helt sikkert vil kunne finde en farve, der passer til din virksomhed eller dit firmas logo. Desuden kan du vælge om tøjet skal være farverigt eller mere nedtonet. Hvad der er mest passende, afhænger af hvilke arbejdsopgaver, der skal udføres, og du kan med fordel inddrage dine medarbejdere, når du vælger deres arbejdstøj.

Der føres en lang række T-shirts i forskellig pasform, nogle af dem med praktiske lommer. Det er vigtigt både at tænke funktion og pasform ind, da tøjet vil være en del af dine medarbejderes arbejdsredskaber, og samtidig vil det være vigtigt for dem at føle sig godt tilpas i det.

Der forhandles også mange forskellige typer bukser. De fås med løs pasform eller i stretch-materiale, med lynlås, snøre eller knapper. Igen afhænger valget af de arbejdsopgaver, tøjet er tiltænkt. Herudover finder du både lette kondisko, sandaler af blandt andet mærket Birkenstock, samt praktisk overtøj og tasker til dine medarbejdere.

At investere i behageligt kliniktøj til dine medarbejdere kan være med til at øge deres arbejdsglæde og deres relation til dig som arbejdsgiver.

admin