Hvad siger du til en skøn omgang massage?

Har du nogle gange behov for at blive masseret?

Hvis du ikke undertiden bliver øm i skuldre eller nakke, så er du lidt af et særsyn i Danmark. På grund af stillesidende arbejde, så er det meget almindeligt at voksne danskere har behov for at løsnet godt op i musklerne, fra tid til anden.

Men hvordan får du klaret myoserne. Du kan selvfølgelig bede din partner om at tage godt fat, men det er også anstrengende at give massage. Og det er ikke sikkert, at han eller hun vil bruge al sin tid efter arbejde på at gøre dine muskler silkebløde og smertefri.

Ville det allerbedste ikke bare være, hvis du havde din egen massør derhjemme, som kunne give full body massage 24 timer i døgnet, hvis det skulle være.  

Du skal have en massagestol

Du kan faktisk gøre det til virkelighed – send din krop på et evigt wellnessophold hjemme i stuen. Det er nærmest mirakuløst, så nemt det er at forkæle sig selv nu. Du mærker efter hvordan din krop har det, og indstiller stolen på det program, som du ønsker. Derefter sætter du dig godt til rette, og lader magien ske.

Stille og roligt får du det bedre, mens du sidder og hygger dig, og måske ser en god film i mens.

Er det bedre end en massør?

En af fordelene ved massagestolen er, at den kan inddrage teknologi. Eksempelvis har den en scanner, som kan scanne din ryg, så du får en massage, som passer nøjagtig til din krop.

Desuden anvender massagestolene infrarød varme, som trænger ind og opvarmer dine muskler, som på den måde bliver endnu mere modtagelige for massagen.

Hvor skal du købe din massagestol 

Gå ind på Iwao-massagestole.dk. Som navnet antyder, har de et stort udvalg af massagestole. Prøv eksempelvis model IWAO Sensai 4D, hvor du kan skræddersy en massage til netop dine behov.

Eller hvad med iMaster 3D som med sine varmefunktioner kan afhjælpe og lindre smerter i din krop.

Vidste du forresten, at Iwao-massagestole.dk er vinder af “massagestol bedst i test” i flere forskellige kategorier. Det taler for sig selv – du får det bedre med deres massagestole.

 

 

 

 

 

Troels Nielsen