Et utal af muligheder fra Kunstigeplanter.dk

Vi tænker nok, at du allerede med titlen på den hjemmeside, vi fremhæver i overskriften her, kan regne ud, hvad der bliver forhandlet via dette firma: Kunstige planter.

Men har du egentlig overvejet, hvor mange forskellige fordele der er ved at bruge kunstige planter fremfor at anvende almindelige planter?

Hvis du med det samme siger, at du ikke vil undvære duften fra ægte planter, så foreslår vi dig, at du lige glaner nedover vores kommende skriv omkring de mange fordele, der faktisk er ved at bruge kunstige planter, så du kan få udfordret din opfattelse og måske tilvælger kunstige planter til dine ægter planer, om det så er til derhjemme eller i virksomheds-sammenhæng.

Måske ender du endda med at udskifte alle dine almindelige planter med kunstige planter!

Mange har nemlig en indgroet opfattelse af, at planter, hække og blomster fra naturen altid er det bedste, hvorfor de kunstige afarter er noget sekundært, man bruger i nødstilfælde.

Sådan kan det muligvis have været for flere år siden, men i takt med at man har udviklet på området med at gøre kunstige planter så realistiske som muligt, så er det faktisk ved at være svært at se forskellen mellem kunstige og ægte planter.

Disse kan netop købes hos det firma, vi fremhævede i titlen til denne artikel, nemlig kunstigeplanter.dk.

Men lad os komme frem til de mange fordele ved at bruge kunstige planter og ikke ægte planter.

Selvom man som nævnt nødigt vil undvære den naturlige duft fra planter, så husk også lige på, hvad de dufte er til for: For at blomsterne kan tiltrække insekter, så planterne kan sprede deres pollen.

Blomsterne er jo ikke skabt med henblik på at fornøje menneskene, og hvem hader ikke at have insekter specielt indendørs, der stikker en, lægger sig til at dø mærkelige steder og lægger æg på ens planter?

Som løsning kan man jo sprøjte ens kunstige planter med duftfrisker, så man både får noget til næsen og for synet. 

Som anlægsgartner kan det måske være hyggeligt at tilpasse og beskære planter, men hvis man har for eksempel en butik, man ønsker at pynte op med planter, kan det blive unødigt tidskrævende, hvis man skal skære voksende planter til og endda huske at vande dem jævnligt, så de ikke mister deres farve og glans og visner helt.

Det behøver man ikke gøre med kunstige planter.

Apropos farve og glans, så holder de jo af gode grunde også meget længere, end almindelige planter gør, og man skal ikke hen og feje løse blade eller grene sammen.

Er vi ved at have overtalt dig til at bruge kunstige planter?

 

Anders Lundtang Hansen