Find dine drømme gardiner på Frederiksberg

I Gardinhuset på Frederiksberg kan du finde et bredt udvalg af gardiner i høj kvalitet og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at fuldende dit udtryk i dit hjem. Vi er alle forskellige, og indretter os forskelligt. Gardiner er en stor del af, hvilket indtryk gæster får af dit hjem. Gardiner kan derfor være med til at udtrykke lige præcis hvem du er, samtidigt med at de er dybt funktionelle.

Alt hvad hjertet begærer

Hos Gardinhuset kan du finde lige præcis de gardiner, der skal til, for at du kan lægge sidste hånd på værket i dit hjem. Vi har et bredt udvalg af alt fra plissegardiner med det smarte hæve-sænke system, der især er godt til dig, der bor i stueetagen, til lamelgardiner på mål til store vinduespartier, til naturlige bambusgardiner, der skaber et naturligt udtryk i dit hjem. Kom ned i vores butik og bliv inspireret eller tag et kig på vores udvalg online, og lad de smukke billeder vise dig vejen til et perfekt gardin-udtryk.

Kyndig og professionel hjælp

Hos Gardinhuset går vi op i, at du får den bedste service, der findes. Derfor opfordrer vi til, at du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter, som kan hjælpe dig med at finde de gardiner, der opfylder alle dine behov. Alt efter om du har brug for gardiner, der beskytter mod solen, kan fjernstyres, eller skaber en romantisk stemning, så kan vi hjælpe dig.

Fuldend udtrykket i dit hjem

I vores forretning på Frederiksberg finder du altså hjælp og vejledning til at fuldende udtrykket i dit hjem med fantastiske gardiner i høj kvalitet. Kom forbi til en uforpligtende snak og lad os inspirere dig.

admin