Pryd hjemmet med en flettet kurv med hank

En flettet kurv med hank er bestemt en smuk og multifunktionel ting at have i sit hjem. Hos Fru Nips kan du finde en flettet kurv med hank i mange forskellige størrelser alt efter hvilke behov, kurven skal kunne opfylde. En flettet kurv er også en måde at invitere en naturlig og romantisk stemning ind i sit hjem.

Skjul dine sager med en kurv

Har du lyst til at skabe et åbent og indbydende rum, men stadig gemme rodet lidt væk? Så kan en flettet kurv være med til at gøre netop dette. Fyld for eksempel en kurv med garn og stil den op på en hylde. På den måde er garnet let tilgængeligt, men også skjult fra åbent åsyn. En kurv kan altså være med til at skabe mere ro for øjet i hjemmet. Du kan også bruge en flettet kurv med hank som en smuk papirkurv, der pynter på elegant vis på hjemmekontoret.

Multifunktionalitet på badeværelset

Du kan også investere i mindre kurve, som fint kan stå ved vasken. Deri kan du opbevare ting som vatrondeller eller vatpinde, eller måske smykker eller makeup. Kurve er en fantastisk måde at skabe elegant og romantisk opbevaring i dit hjem.

Lad planterne bo i en kurv

En ny og populær trend er også at bruge en flettet kurv med hank som potteplante. Hos Fru Nips kan du derfor også finde kurve, som er særligt egnet til at plante sine planter ud i, da der er et lag af plastik indvendigt i kurven, så vand ikke siver ud. Tag et kig i vores brede sortiment af kurve allerede i dag og find din yndlingskurv.

admin