4 ting du kan lave med keramikperler

Står du tilfældigvis og har et overskud af keramikperler? Eller mangler du bare en ide til et kreativt projekt, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig fire ideer til, hvad du kan lave med keramikperler. Uanset om du er fingernem eller ej, så vil der helt sikker være et projekt, som passer perfekt til dig.

1. Nøgleringe

Vil du gøre dine nøgler mere personlige? Eller måske lettere at finde når de bliver væk? Så skal du måske kaste dig ud i at lave din helt egen nøglering. Du kan lave den i snor og flette de smukke perler ind i den. Du kan også lave en mere hårdfør nøglering i metal.

2. Bordpynt

Står du og skal holde en stor fest snart? Så er det oplagt at bruge de unikke perler som en del af bordpynten. Du kan f.eks. sætte dem på den snor, som holder bordkortet og servietten sammen. Du kan også lave små kranse med dem, som lægges for sig selv på bordet eller tallerkenen.

3. Smykker

Helt klassisk kan du selvfølgelig også bruge de fine perler til at laver smykker med. Perlerne kan både bruges i øreringe, armbånd, halskæder osv.

4. Reparer dit tøj

Har du noget tøj, der trænger til en kærlig hånd? Så kan keramikperlerne fungere som en finurlig detalje, der pifter tøjet op. Du kan skifte dine kedelige knapper ud med de fine farverige perler. Perlerne kan også fungere som erstatning for din lynlåstip, hvis den er gået i stykker.

Mulighederne er mange, så det er bare med at komme i gang. Det eneste det kræver er, at du slipper fantasien løs.admin