Miniguide: Sådan aktiverer du dig selv i efteråret

Gruer du også for efteråret og de mange kolde og mørke timer, som venter forude? Den danske sommer er dejlig, men der er masser af ting at lave i efteråret også, selvom vi ikke længere kan gøre det i t-shirt. Vi giver dig i denne artikel en række bud på, hvad du kan give dig til, hvis du mangler nogle aktiviteter.

Gør som bedstemor og strik

Strikning har vundet indpas hos mange unge nu til dags, selvom det er en aktivitet, som ofte er portrætteret som noget, bedstemor gjorde. Men det er blevet en ting, og hvis du gerne vil prøve at komme i gang med det, kan du købe noget billigt garn og for næsten ingen penge komme godt i gang med denne nye og meget givende hobby.

Saml svampe i skovbunden

Hvis du bare ikke kan sidde stille indenfor, og du er typen, som meget gerne vil gå de 10.000 skridt om dagen, så kan du prøve at samle svampe. Svampe kan bruges til mande, og der findes mange forskellige spiselige i de danske skovbunde. Vær dog opmærksom på, hvilke præcis du spiser, da nogle af dem også kan farlige at spise og indtage.

Spil computer

Uanset om man har en naturlig interesse for computere eller ej, så kan de fleste mennesker, pige eller dreng, finde noget at give sig til på en computer. Der er spil og aktiviteter for alle, og det handler blot om at undersøge markedet godt nok for ting, som kunne have interesse. Det koster en smule at starte, men der er uendeligt mange timers leg i det.

admin