Lækkert garn i mange stilarter og farver

Er du også hoppet med på strik-moden? Strik er in som aldrig før. Som hobby er strikning særdeles tilfredsstillende – det er nemt at lære, du ser hurtige (og brugbare) resultater af dit arbejde, og så kan du have dit strikketøj med dig alle vegne. Du kan snildt strikke et par baner på din lækre hjemmestrikkede cardigan i toget på vej til og fra arbejde, og du kan slappe af med strikning om aftenen, når børnene er lagt i seng. Det er hyggeligt og afslappende at strikke, og der er en særlig glæde ved at fremstille sine egne varme huer, halstørklæder vanter og sokker såvel som lækre og moderigtige sweatre, cardigans, og sjælevarmere.

Vælg det rette garn til dit strik

Strikningens stigende popularitet har også medført en stigning i udbuddet af lækkert designer garn af alle typer og i mange forskellige farver, tykkelser og kvaliteter. Der findes for eksempel uldgarn, som er iblandet kunststof (for eksempel nylon eller polyester) for ekstra slidstyrke.

Denne type garn egner sig super godt til sokker, da disse ofte bliver hurtigt slidt op. Der ud over findes der meget fint og let garn til de smukkeste sjaler og sjælevarmere – dette garn er som oftest blandings garn indeholdende kashmir, silke, alpaka eller pashmina, som alle er kendt for deres lette struktur og lunende egenskaber. Og sluttelig kan nævnes de super lækre garner, som er særligt fremstillet til strikning af børnetøj, og som tåler hyppig maskinvask på uld program uden at krybe eller miste faconen.

Designer garn til alle formål hos Sommerfuglen

I den Københavnske garn butik Sommerfuglen finder du lækkert garn fra diverse kendte og velrenommerede garn producenter og designere, sammen med mønstre, strikkepinde nåle og meget andet udstyr til strik. Du behøver ikke at bo i nærheden af København for at få glæde af det store udvalg – besøg den online shop på sommerfuglen.dk

Astrid Pedersen