Yale Doorman – den digitale lås til hoveddøren

Vi tænker sjældent på at udskifte låsen i hoveddøren, og hvorfor skulle vi; Så længe den vi har virker, er der virkelig ingen grund til det. De få gange det bliver aktuelt og nødvendigt er, når vi har mistet nøglerne eller der er nogen med en nøgle der ikke længere skal ind i dit hjem – i sådanne tilfælde er det akut at ændre låsecylinderen for at holde uvedkommende væk.

Men hvad nu hvis der var en måde at nemt og smidigt opgradere låsen til hoveddøren og samtidig undgå at slæbe rundt på alle de nøgler.

Det er der og produktet hedder Yale Doorman– Yale Doorman er en smart digital lås – som i starten kan være lidt vanskelig at bruge, men som efter en kort brugstid er lige så nem at anvende som en smartphone, og den har vi altid har tæt på hånden. Det er også tilfældigvis den du skal bruge for at åbne din Yale doorman.

Yale Doorman opgraderer en almindelig lås til en digital lås, der kan styres med koder, nøglekoder og endda over internettet. Dette låsesystem passer til de fleste moderne udvendige døre og giver stor sikkerhed og gør livet lettere i mange situationer:

Har du mistet din nøglefob? Intet problem, bloker nøglefobben og fortsæt som var intet hændt.

Skal håndværkere komme og lave noget, når du ikke er hjemme? Intet problem, giv dem en daglig kode, der stopper med at virke efter 24 timer.

Sidder hele familien i bilen, og nogen spørger det irriterende spørgsmål “Låste du?” Kig på din smartphone og find ud af det.

Yale Doorman pakken leveres med alt, hvad du skal bruge for at erstatte låsen i din hoveddør; cylinder, indre håndtag, yderhåndtag og en hel hals med skruer til forskellige dørtykkelser. En låsesmed er dyr i drift og vil have mange penge for at ændre din eksisterende lås og installere Doorman, en omkostning, som du kan undgå, medmindre du to tommelfingre.

Selvom du ikke er tømrer, smed, elektriker eller tilhører nogen anden faglig kategori, der synes relevant for at installere en dørlås, kan det sagtens lade sig gøre at installere den selv.

Lykke Holzmann Søby