Færre redskaber og maskiner giver mere plads

På et landbrug har man brug for mange forskellige redskaber og maskiner, der er med til at holde den daglige drift kørende. Men der skal jo naturligvis også være plads til alle disse ting, for ellers kan det blive ren kaos. Derfor kan det være en fordel, hvis der er nogle maskiner og redskaber, der kan bruges til flere forskellige formål, hvormed man kan spare på antallet af dem. Et af de redskaber, der kan tjene flere forskellige formål, er fodervogne, hvormed det for dig bliver muligt at skabe mere plads på din gård.

Mere end bare en fodervogn

Selvom navnet antyder, at en fodervogn blot kan benyttes til foder, så er det ikke sagen her. Selvfølgelig kan den benyttes til foder, hvor den anvendes til at transportere det. Fodervognen har en kapacitet og dybde, der gør, at det ikke sviner med foder over det hele, når dyrene skal fodres.

Men udover dette, så kan en fodervogn også tjene andre formål end blot at transportere foder rundt til dyr. Og det er nemlig på grund af fodervognens store kapacitet og dybde, at det bliver muligt også at transportere andre ting, såsom halm eller affald. Desuden er en fodervogn også let at bevæge sig rundt med, hvilket også muliggør, at fodervognen kan tjene flere formål.

Med en fodervogn slipper du altså for også at skulle have fat i en trillebør eller lignende, der skal transportere ting rundt på gården, da du netop kan bruge fodervognen til det.

Så ønsker du at skabe mere plads på din gård, og dermed også gøre det lettere at komme omkring, så se, om du ikke kan anskaffe dig maskiner og redskaber, der kan tjene flere forskellige formål, hvormed du også kan spare nogle maskiner og redskaber.

admin