Kør sikkert, vælg en håndfri løsning til din smartphone

Vi skal køre bil, når vi kører bil. Det ved vi alle sammen, men nogle gange har man brug for eksempelvis en vejviser eller at kunne foretage et opkald på køreturen – eller måske vil vi bare gerne have nem adgang til vores yndlings playliste. Til det bruger de fleste af os i dag vores smartphone, men det er ikke optimalt, medmindre vi har en løsning, hvor vi ikke sidder med den i skødet eller i hånden, men vi kører. Brodit laver mange smarte og forskellige håndfri løsninger, der kan gøre vores køretur både mere sikker og behagelig. De laver både holdere og monteringsbeslag og –tilbehør til de fleste telefonmodeller og biltyper.

Hvorfor vælge mærket Brodit?

Det svenske mærke blev opstod i 1983 som følge af et helt konkret behov: Manden bag mærket var på daværende tidspunkt taxachauffør og manglede en løsning til hans nyerhvervede mobiltelefon, han løste dette problem ved at bukke plastik, så det passede perfekt dertil, og det betød, at han kunne betjene den, mens han kørte. Det var en ide, der hurtigt spredte sig, og siden da har de udviklet og forfinet deres produkt mange gange, så vi i dag kan få glæde af deres smarte ProClip løsninger. I dag kan du altså finde holdere både med og uden ladning og holdere der kan placeres alle mulige steder i din bil. Det betyder, at du uanset hvilken telefon, du har, kan finde en holder, der passer til dine behov – de har eksempelvis også apple godkendte ladere og kabler, så du får det bedste.

Du kan se et stort udvalg af deres produkter ved Kram.dk, der længe har forhandlet Brodit-produkter og andet mobiltilbehør. Det er nemmere, end man tror, at gøre køreturen både sjovere og mere sikker.

admin