Design vidunderlige smykker med Swarovski krystaller

Hvis du allerede er glad for at designe smykker, eller hvis det er noget som du gerne vil i gang med, bør du overveje at anvende Swarovski krystaller. Inden for krystalglas er Swarovski klart én af de bedste på markedet. Hvis ikke den allerbedste.

Krystallen er både kendt for sit flotte ydre, utrolige klarhed og slidstærke holdbarhed. Derudover kan krystalglasset fås i alle tænkelige farver. Det giver dig rig mulighed for at designe præcist det smykke, som du drømmer. Det er ikke uden grund, at Swarovski er det foretrukne krystalglas verden over.

Hvad er Swarovski krystaller?

Swarovski krystaller blev opfundet af Daniel Swarovski fra Østrig. Deraf kommer navnet også. Krystallerne er kendetegnet ved at være nogle af de mest luksuriøse krystalglas på markedet. Derfor bliver krystalglassene også anvendt i flere forskellige sammenhænge. Du kan blandt andet anvende dem til fremstilling af smykker, flasker, lysekroner og meget, meget mere. Kun din fantasi sætter grænser.

Mere om krystalglas

Et krystalglas er en type glas, som har fået tilsat blyoxid. Når blyoxiden bliver tilført, vil det gå ind og gøre glasset mere tungt. Når glasset bliver tungere, begynder det at ligne ægte bjergkrystaller. Foruden sit smukke ydre har krystalglas også den åbenlyse fordel, at glasset er langt nemmere at forme end almindeligt glas. Derfor er det lettere at manipulere glasset til at se ud på den måde, som du ønsker.

Fås i flere skønne farver

En anden stor fordel ved Swarovski er, at krystalglasset fås i flere skønne farver. Derfor har du altid mulighed for at finde netop den farve, som du leder efter til dit smykke eller andet projekt. Det giver dig en stor kreativ frihed, da du ikke skal lade dig begrænse af et mindre farveudvalg. Tværtimod er du sikret, at du nok skal finde et krystalglas i den ønsket farve.

admin