Guide: Få en god start med din nye butik

Mange vælger nu om dage at køre det hele digitalt, men hvis du gerne vil køre købmandskab på gammel maner, så er der stadig en vis charme (og mange fordele) ved at have en fysisk butik. Vi kommer derfor i denne artikel med et par gode fifs til, hvordan du øger dine chancer for succes, skulle du vælge at starte din egen butik op.

Få skilte ud på gaden

Det kan virke elementært, men det uanset hvad et vigtigt tiltag, hvis du vil gøre opmærksom på dig i bybilledet. Du vil nemlig ikke kun fange dem, som kender dig i forvejen, men du vil gerne række ud til dem, som går forbi din butik, og som måske kan blive inspireret af gode tilbud på dine gadeskilte.

Sæt konkurrencer op på Facebook

Selvom du har en fysisk butik, så er det de færreste butikker, som i dag udelukkende eksisterer i fysisk form i stedet for også en digital form. Du er nødt til at være til stede online, og her kan Facebook-konkurrencer være en fantastisk måde at skabe kendskab til din forretning på. Folk elsker gratis ting, og du kan altså for et par hundrede kroner opnå rigtig meget eksponering blandt personer i dit lokalområde.

Brug genbrug i indretningen

Der findes et væld af fede artefakter, når man går på jagt i diverse genbrugsbutikker, og det passer især godt ind, hvis du har en lille personlig butik. Derudover så kan du brande dig med, at du tænker miljøbevidst, samtidig med at du uden tvivl vil komme til at spare penge med denne løsning.

admin