Det uundværlige skriveprogram

Det er svært at få noget som helst for hånden på arbejdspladsen, hvis man ikke har et skriveprogram til rådighed. Nyttigheden af et skriveprogram indtræder ikke kun på arbejdspladsen, men også når du skal lave forberedelser i privatlivet.

Med Office-pakken finder du skriveprogrammet, der både passer til husstanden, den studerende, den erhvervsdrivevende og mange andre.

Office-pakken fås i mange variationer og et bredt udvalg, så du kan vælge den Office-pakke, der har præcis de produkter, som du/I står og mangler.

Leveringen af produktnøglen og programmets download til din computer tager kun nogle få minutter. Herefter er alt hvad du har brug for til at finde lige i din mailboks, og så er du klar til at komme i gang.

Skriveprogrammet med alle de nødvendige udvidelser

Office-pakken er, uanset hvilken årgang og version, som du vælger, uden abonnement. Når du investerer i pakken, så gør du det uden frygt for at skulle tænke på at forny din licens på ubelejlige tidspunkter.

Udvidelser gør b.la., at du udover Word som dit skriveprogram, har mulighed for at få Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook og mange andre udvidelsesprogrammer.

Med de mange muligheder kan du tilpasse Office-pakken til dine behov. Der er Excel til arbejdspladsen, OneNote til den studerende, og Word som alle har brug for.

Du kan udnytte pakkens muligheder til at planlægge den næste store begivenhed i dit liv, lave arbejdsplaner for dine kollegaer eller udnytte skriveprogrammet til afleveringer.

Tag selv kontakt og få hjælp til at finde ud af, hvilke Office-produkter der kan gøre din hverdag og dit arbejde nemmere. Her vil du møde dygtige medarbejdere, der altid bestræber sig efter at give dig en hurtig og effektiv service.

admin