Er du ved at renovere huset og badeværelset, så kig med her?

Hvis du er ved at lave om i huset, eller skal have gjort det nye hus klar og lækkert til indflytning, så har du helt sikkert allerede kigget på badeværelsesindretning og bruseafskærmning. Der er mange forskellige muligheder, men en af de flotteste rent designmæssigt er de smukke bruseafskærmninger i glas fra Cassøe. Det hærdede glas, de er lavet af, gør dem til en sikker løsning men samtidig også en flot løsning. De fleste af disse løsninger fra Idegaarden.dk fås desuden med en aluminiumsskinne, og så er de nemme at montere.

Bruseløsninger til alle

Alt afhængigt af hvilken størrelse dit badeværelse eller hvilken udformning det har, så kan de forskellige bruseafskærmningsløsninger give et forskelligt udtryk. Der findes flere forskellige modeller, der alle har det til fælles at de er produceret i hærdet glas, hvilket både betyder, at de er holdbare og ser flotte og indbydende ud. Hos Idégården Living kan du finde følgende modeller:

  • Bruseafskærmning med skydedøre
  • Bruseafskærmning bestående af svingdøre
  • Brusevægge
  • Buet bruseafskærmning
  • Retvinklet ruseafskærmning
  • Bruseafskærmning som hjørneløsning med fast væg
  • Buet hjørneløsning med hæve-sænke funktion

Mange muligheder og fordele

De forskellige ovenstående muligheder kan fås i forskellige størrelser og glastyper, og hvis ikke du kan finde en standardløsning, der passer i størrelsen til jeres type badeværelse, så kan du også overveje at få glas skåret til efter specialmål. På den måde kan du få lige netop den løsning, som passer helt perfekt til jeres badeværelse. Du kan med ro i sindet handle dine nye bruseafskærmning her – du får nemlig gratis levering på ordrer over 500.-, hurtig levering på 1-3 hverdage og 14 dages returret. Derudover er virksomheden E-mærket, så du er garanteret en sikker og god handel.

admin