Transporter din kajak lettere på land med en praktisk kajakvogn

Danmark er et land med mange, lange kyster. Derfor ejer mange danskere en kajak, som er en af de bedste måder at opleve kysterne på. En kajak er således ideel hvis du bor tæt på kysten, men det kan også være en god idé at tage kajakken med på ferie rundt omkring i Danmark. Transporten fra bilen eller skuret til vandkanten klarer du i så fald nemmest med en kajakvogn.

På kajakforalle.dk kan du handle en lang række kajakker til alle niveauer: begynder, øvet og ekspert. Når du har fundet den rette kajak for dig, kan du tilkøbe en lang række praktisk tilbehør til din kajak. Du kan både få produkter til vedligehold, men også til håndtering. Kajakvognene kan du få i et bredt udvalg.

Vognene fås i forskellige størrelser afhængig af dine behov. Du kan både få små, lette og synkefri vogne, som er praktiske hvis du skal have vognen med dig rundt på tur. Mange af vognene kan både bruges til havkajak og fiskekajak, samt til større både som kanoer. Der følger spændestropper med de fleste af vognene, så du kan sørge for at vognen ikke render nogen steder.

Bredt udvalg af større og mindre vogne til kajak og kano

Vognene fås med forskellige typer hjul, og det er vigtigt at du sætter dig ind i hvilke du har behov for. Sejler du fra sandstrande, har du brug for brede hjul, som ikke graver sig ned i sandet og gør det besværligt at bevæge vognen. Sejler du fra havne eller badebroer, som er anlagt i beton eller træ, kan du skaffe en vogn med smallere hjul.

Vognene fås også med smarte plug-in-løsninger. Dette betyder at du kan montere hjulene direkte i din kajaks drænhuller. Det gør det lettere at gøre kajakken klar til transport, fordi du ikke behøver bruge spændestropper. Denne løsning er en god investering hvis du skal transportere din kajak ofte.

Du kan også få vognene med punkterfri hjul eller hjul som decideret er luftfrie. Dit valg kommer meget an på hvor og hvor ofte du skal bruge din kajak, samt hvor tung kajakken er.

Der er mange forbehold at tage når du sejler kajak, især hvis du ofte sejler alene. Sæt dig ind i alle risici og undgå at sejle i hårdt vejr. Det rette tilbehør kan ligeledes gøre oplevelsen bedre. Når det er sagt, er der kun tilbage at sige: Nyd sejlturen!

admin