3 typer af skovl til din minigraver

Med en minigraver har du et utal af muligheder for at få udført den opgave, som står foran dig, med hjælp fra kompetent maskinkraft. Du kan nemlig på langt de fleste minigravere tage selve hovedet af og sætte et nyt på med en ny funktion. Vi giver dig her 3 bud på udstyr til minigraver, som du helt sikkert får brug for på et tidspunkt.

Altid hav en graveskovl

En graveskovl er nok det mest klassiske hoved på en minigraver, og den man oftest forbinder med maskinen. En graveskovl kan, som navnet antyder, grave og transportere jord eller dynger af andet indholdet. Maskinen kan sågar også klare murbrokker. Det er ikke den mest skånsomme form for gravning eller transport, så hvis materialet ikke skal beskadiges, kan det ikke anbefales at bruge en graveskovl.

En grabber til flytning

Hvis du skal flytte noget med større præcision, og som kræver, at der passes lidt bedre på tingene, så er en grabber perfekt til dine behov. Grabberen omslutter sig enheden i stedet for at skrabe under, og den kan fungerer til flytning af rigtig mange tungere genstande. Du kan desuden med denne samle ting op, som har en mere atypisk form, da den som bekendt fatter om enheden i stedet for at grave i den.

Risteskovl til sortering

Hvis du gerne vil sorte noget fra det indhold, som du løfter, kan en risteskovl lave det store arbejde for dig. Vil du gerne sortere sten fra jord eller lignende, kan en risteskovl være din ven i nød. Du kan finde forskellige størrelser og mellemrum på risterne alt efter, hvad dine behov er.

admin