Til herren: Sådan bør du dukke op til fest

Der findes mange typer af forskellige fester, og det kan være svært at vurdere, hvad man skal dukke op i på hvilke tidspunkter. Dresscode er et sprog, som ikke tales, men som alligevel eksisterer til enhver lejlighed, og vi forstår derfor din frustration, når du dukker op i tøj, som ingen andre kan matche. Du kan som bekendt både over- og underdresse, og derfor kommer vi her med gode råd til festen.

Til bytur med drengene

Her kan der være mange forskellige løsninger afhængig af festen. Julefrokost byder på jakkesæt, mens en casual og hurtigt planlagt bytur ofte bare ender i t-shirt. Der er ingen faste regler med drengene. Du kan også tage mellemvaren og vælge en skjorte – du kan eksempelvis ofte finde Eterna skjorter på tilbud, hvis du kigger de rigtige steder.

Familiefødselsdagen

Her kan man også gå rigtig meget galt i byen. Du kan ofte vurdere festens seriøsitet ved at spørge efter, hvor mange der deltager. Hvis det er en stor fest med mange mennesker, bør du tage fin skjorte eller måske endda jakkesæt på. Hvis det bare er for den nærmeste familie, kan du sagtens nøjes med en t-shirt. Antallet af deltagere er en god tommelfingerregel.

Bryllup og begravelse

Altid jakkesæt i klassiske farver. Uanset om du er til begravelse eller bryllup, er det ikke dig, der er i fokus, og du viser respekt ved at tage noget klassisk tøj på, som ikke skiller sig ud. Det er det absolut bedste, du kan gøre for alle involverede parter. Brug sort og hvid og kun i meget få tilfælde andre farver.

admin