3 tilføjelser til din bil, der imponerer dine passagerer

Går du rigtig meget op i din bil, går du helt sikkert også op i den oplevelse, som dine medpassagerer har, når I er ude at køre. Vi har i denne artikel samlet tre bud på tilføjelser, som virkelig kan være kronen på værket, når I er ude at køre, og du gerne vil imponere lidt ekstra.

Køb dufte til bilen

Dette er en utroligt billig tilføjelse, som nok særligt hunkønsvæsner vil sætte pris på. Fordi selvom bilen er rengjort for ganske nylig, så kan der stadig være nogle lugte, som ikke behager hende. Hvis du derfor køber duft til bilen, kan du være sikker på, at alle sanserne pirres, og du får en glad medpassager, som gerne stiger ind i bilen næste gang også.

Nye fælge på

Hvis du gerne vil gøre et ekstra godt indtryk på nok særligt dine mandevenner, så kan nye fælge være med til at gøre en forskel. Du kan finde et væld af forskellige modeller, men du har nok godt styr på, hvad der fungerer til netop din bilmodel, så det vil ikke forsøge at belære dig om.

Ingen skrald i bilen

Der er ikke noget mere ucharmerende end skrald, der ligger og flyder i bilen. Det er fint, hvis du bare er dig selv, og du skal køre en tur alene, men hvis andre skal stige ind, så skal du have det ud. Ikke alene tænker de værre om bilen, men de tænker også værre om dig, fordi du fremstår som en lidt usoigneret type, der tænker på sig selv.

admin