Indretning på hjemmekontoret: Find inspiration her

Mange har under corona fundet sig godt tilpas på hjemmekontoret, men mange har også haft problemer med at arbejde lige så effektivt, når man sidder derhjemme blandt børneskrig og kørende opvaskemaskiner. Vi kommer i denne artikel med gode råd til, hvordan du kan arbejde mere effektivt på hjemmekontoret.

Få en ordentlig lampe

For de flestes vedkommende består hjemmekontoret bare af det lokale, som man lige havde i overskud, da corona ramte. Det betyder for manges vedkommende, at belysningen ikke er ideel, hvorfor du med en luplampe med lys kan komme det problem til livs. En luplampe er praktisk til særligt de mere kreative arbejdspladser, hvor du måske indimellem får brug for at justere den en smule, så den passer til det, du sidder og arbejder med.

Hævesænkebord er godt for ryggen

Det er de færreste af os, som har investeret i et nyt bord på grund af corona, men mange har faktisk meget godt af det. Vi sidder nemlig ned rigtig mange timer dagligt, og det er ikke godt for ryg og læn. Mange kommer senere til at døje med rygproblemer, hvis man ikke gør noget for det løbende.

Brug en mus i stedet for touch pad

Man arbejder meget hurtigere med en mus i hånden i stedet for at sidde og køre pegefingerende nede på den touch pad, der findes på computeren. I det hele taget kan du drage fordel af en stationær computer i stedet for at sidde med en lille bærbar, som selvfølgelig har den praktiske fordel, at den kan flyttes rundt. Men brug en mus uanset hvad.

admin