3 danske lampedesigns, du skal have i dit hjem

Lamper fylder mere i hjemmet, end man umiddelbart skulle tro, og derudover tilfører de også det måske vigtigste, særligt i denne tid: Lys. Lampen har ikke alene en praktisk funktion, men den bliver også en del af det udtryk, som din bolig bærer. Derfor har vi i denne artikel samlet tre bud på danske lampedesigns, som helt sikkert ville kunne pynte i dit hjem også.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er en af de største danske designere gennem tiden, og du finder ikke mange i Danmark, som ikke kender ham. Du finder til gengæld en masse, som ikke ejer Arne Jacobsen lamper, fordi det ikke ligefrem er det billigste på markedet. Det betyder også, at du her får noget helt unikt, som ikke mange danskere har derhjemme.

Andreas Hansen

Et navn, som måske får en klokke til at ringe for mange, men måske ikke på grund af lamper. Andreas Hansen blev født i 1936 og har blandt andet undervist på Kunstakademiet og Danmarks Designskole. Han har et utal af prisvindende designs på sit cv, og du får her derfor dansk topklasse, når du vil have nye lamper ind i dit hjem.

Bodil Kjær

Bodil Kjær er oprindeligt fra Jylland og uddannet arkitekt, professor og designer, men har brugt mange år i USA, hvorfra man måske godt kan ane hendes designstil. Når man ser på hendes lamper, får man nemlig fornemmelse af et højhus, som man kender det fra New York eller Manhatten via det meget firkantede look, som lamperne har. Det er utroligt stilet og passer godt ind i det moderne skandinaviske hjem.

admin