Sådan får du flotte kager og tærter

Er du typen, der nyder at bruge timevis i køkkenet på at kreere flotte kager, lækre tærter og smagfulde desserter? Så er du komme til det rette sted. Her får du nemlig en håndfuld tips til bageudstyr, der kan tage din kagebagning til det næste niveau. En kage har nemlig et visuelt potentiale, som bør udfoldes, hvis det er muligt.

Læs med her, hvis du vil vide, hvilket udstyr du bør investere i, hvis du vil lave flotte kager, som dine gæster ikke kan modstå.

Forme og ringe

En kageform er uundværlig, hvis du vil lave flotte kager, der står knivskarpt. Uanset om du skal lave runde, firkantede eller hjerteformede kager, har du brug for en kageform. Bageringe er også perfekte til formålet. Hvor en kageform typisk kommer med en fast eller aftagelig bund, udgør en bagering bare kanten, hvilket gør den ideel til tærtebagning eller samling af moussekager. Du kan også bruge bageringe til anretning af salte retter som tatar eller ceviche. Så får du en smuk, skarp kant, der tager din kage fra ”wow” til ”WOW!”

Tyller

Når du skal anrette mousser og cremer, skal du bruge en sprøjtepose med tyller, hvis du vil hæve det visuelle niveau. Med tyller kan du skabe alverdens flotte former og udtryk med dine elementer. Brug den f.eks. til at dekorere din lagkage med flotte stjernedutter på toppen, eller til at lave de smukkeste rosemønstre på dine cupcakes. Mulighederne er nærmest uendelige, hvis du køber et sæt med tyller.

En god kagerulle

Ja, det lyder måske banalt og åbenlyst, men en god kagerulle er essentielt, hvis du vil have flotte bageresultater. Din dej skal nemlig udrulles jævnt, hvis kagen både skal stå skarpt og lige, men også hvis du ønsker en ensartet tilberedning i ovnen.

admin