Slip for bøvlet med nøgler med en kodelås

Hos Total Låse & Sikring kan du finde smarte løsninger, hvis du er træt af at skulle have et kæmpe bundt nøgler med dig alle vegne, eller hvis du vil slippe for at skulle møde fysisk op for at låse op for andre eller overlevere nøgler. Med en smart kodelås kan du slippe for at skulle tynges af nøgler.

Gør hverdagen nemmere med en kodelås

Med en kodelås er låsen inkorporeret i eller lige ovenover håndtaget. Med en sekscifret kode kan du eller måske sommerhusgæsterne eller dine medarbejdere altså nemt selv låse sig ind i den bygning, de skal ind i uden at skulle have nøgler op af lommen, som man nemt kan miste. Vi har både kodelåse til fordøre, bagdøre og terrassedøren alt efter, hvad dit behov er.

Et væld af funktioner

I vores sortiment finder du håndtag med kodelås af mærket Pegasys, som har 126 funktioner. Det betyder altså, at du kan for eksempel kode låsen, så den altid er åben eller spærre den fuldstændigt efter behov. Der er et væld af funktioner med Pegasys modellen, og som helt klart vil gøre hverdagen nemmere for dig.

Få vejledning

Hvis idéen om kodelås er ny for dig, men du stadig er interesseret i et nøglefrit liv, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan guide dig. Vi har masser af erfaring indenfor sikkerhedsprodukter, og vi kan med garanti hjælpe dig godt på vej. Vi har et stort udvalg af låse og andre former for sikring, så du kan sove trygt om natten og vide, at du og dine, din virksomhed og/eller dine ejendele er forvaret på tryggeste og sikreste vis. Kontakt os allerede i dag per telefon eller mail og hør mere om dine muligheder.

admin