Højteknologiske specialmaskiner hos Unimec A/S

Maskiner bliver kun vigtigere og mere efterspurgt i takt med, at vi ønsker en nemmere hverdag med robotteknologi og optimal produktion. Og vores krav til, hvad maskinerne skal kunne, bliver også kun øget. Hos Unimec A/S er de eksperter i at udvikle højteknologiske specialmaskiner, som skal matche lige præcis dit behov.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2007 af engagerede fagfolk, som alle har stor interesse for maskinbyggeri, og som bliver drevet af komplekse løsninger og spændende udfordringer. Alt hos dem bliver lavet med stor passion, og det er lige fra idéudvikling til den færdige maskine og til alle processerne derimellem. Hvert step er nemlig afgørende for endelige resultat.

Grundtanken hos dem er, at specialmaskiner til produktionsvirksomheder skal være kundespecifikke løsninger til konkurrencedygtige priser. De holder omkostningerne nede ved i bredest mulige omfang at benytte sig af standardkomponenter og standardplatforme, så merværdien bliver tilføjet der, hvor lige netop deres kompetencer er størst. Det vil altså sige i selve opfindelsen og udarbejdelsen af din højteknologiske specialmaskine, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

Herudover er Unimec A/S også eksperter indenfor alt fra robotløsninger, montageautomater, produktionsudstyr, profilsystemer eller aluprofiler. Hos dem er du sikret markedets højeste præcision indenfor alt, hvad de foretager sig. For dem er det vigtigt, at din maskine skal kunne holde til brug og misbrug i flere generationer.

Unimec A/S er placeret i Langå, og du er altid velkommen til at ringe til dem for råd og vejledning, hvis du går med tanker om at få skabt en specialmaskine hos dem. Du kan få fat i de passionerede maskineksperter på telefon 70 44 48 19, eller du skrive en mail til dem på kontakt@unimec.dk. De sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

admin