Tilbud på HP træpiller

På Jyskbiobrandsel.dk har vi lige nu tilbud på HP træpiller, og det betyder, at du kan købe knap 900 kilo træpiller for lige omkring 2300 kroner. Det giver dig en kilopris på 2,56 kroner – billigere bliver det næppe. Træpillerne leveres på en palle og er fordelt på 56 poser med 16 kilo i hver. De mindre poser gør det nemmere for dig at flytte på træpillerne. HP træpillerne er i en premium kvalitet fremstillet af den anerkendte producent Ekman HP. De laves af træspåner og savsmuld, som oftest kommer fra fyr og gran. Træspånerne og savsmuldet blandes sammen og tilsættes vand, så de færdige træpiller bliver ultra kompakte. Når blandingen presses sammen, frigives træets naturlige bindemiddel under trykket, og på den måde fremstilles de glatte, faste og ensartede HP træpiller. Tilsætningen af vand er en nødvendighed, og vandindholdet i det færdige produkt er rekordlav og udgør ikke mere end seks til otte procent.

Køb dine træpiller på Jyskbiobrandsel.dk

Du skal vælge os som din træpilleleverandør, fordi vi sælger bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser. Vi betaler for leveringen, så længe du bor på en brofast adresse i Danmark, og vores fragtmænd stræber efter at placere træpillerne bedst muligt i din indkørsel. Hvis du vil have stillet træpillerne andetsteds, kan vi også hjælpe dig med det. I så fald leverer vi med en truck og kan stille træpillerne lige der, hvor det passer dig. Denne service kræver, at du bestiller minimum fire paller.

Kvalitetskontrollerede træpiller fra Ekman HP

Ekman HP hører uden tvivl til blandt de bedste træpilleproducenter på markedet. Det skyldes blandt andet, at produktionen såvel som de færdige træpiller kvalitetskontrolleres hyppigt. HP træpillerne er otte millimeter, og de har en usædvanligt høj brændværdi på 5,3 kWh/ton. European Pellet Council har opstillet en række krav til træpiller, der gælder inden for Europa, og de tildeler et ENplus-certifikat til de producenter og produkter, der opfylder kravene. HP træpillerne har naturligvis dette certifikat.

Jysk Biobrændsel står klar til at hjælpe

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af biobrændsel, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores engagerede og kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 76 69 00 10 og mail sp.foder-og-energi@mail.dk. Du kan også besøge os på Birkholm 2, 8752 Østbirk.

admin