Stilfulde futoner og senge til moderne nordiske hjem

På Futonhouse.dk har vi samlet et tidsløst og elegant udvalg af futoner og senge til stilbevidste boliger, hvor der hverken gås på kompromis med design eller pris, og hvor der sættes pris på de små detaljer. Futon House inviterer dig til at være en del af dit nye møbels designproces, og du får eksempelvis mulighed for at vælge farven på og materialerne til dit nye møbel. På den måde bliver møblet unikt og lever op til dine individuelle ønsker og behov. Vi tilbyder futoner og senge i en bred palet af farver og i mange forskellige materialer, designs og størrelser. Møblernes funktioner varierer, og det samme gør priserne, som dog altid er yderst favorable.

Funktionelle futoner til nat og dag

Futon er det japanske ord for dyne, men ordet dækker også over en sofa, der kan benyttes som seng. I Vesten er ordet synonymt med sovesofa. Vores futoner fås i en bred vifte af venlige og rolige farver, og i designet af dem alle har der været fokus på at skabe rene og lige linjer, hvilket der traditionelt set er stort fokus på i japansk design. Hvis pladsen er trang, er en futon en genial løsning, fordi den fylder det halve af en seng og fungerer som to møbler i ét. Om dagen en elegant sofa og om natten en komfortabel seng. Med en futon skaber du luft i rummet og kan bruge den sparede gulvplads på netop det, der passer dig.

Japansk-inspirerede senge fra Futonhouse.dk

I vores webshop finder du et nydeligt sortiment af enkle senge inspireret af landet, hvor solen står op. De fleste er uden sengegærde, dog har få af modellerne et anonymt et af slagsen. Sengebenene er elegante og stellet simpelt, så sengene ikke fylder meget i rummet, og der er plads og luft omkring dem.

admin