Smukt og bæredygtigt Gorridsen tøj

Hvis du ønsker at investere i tøj, der både er smukt og elegant, men også bæredygtigt, så skal du tage et kig på tøj af mærket Gorridsen. Gorridsen har et stort sortiment af miljørigtige produkter i et væld af designs og farver, som du kan blive glad for i lang tid fremover. Gå på opdagelse i vores sortiment af smukke Gorridsen designs hos Det Halve Kongerige.

Som havde skrædderen syet det

Når du iklæder dig et stykke tøj fra Gorridsen, så kan du mærke, der er kræset for detaljerne. Som et eksempel så kommer produkterne lavet af alpaca garn fra et lille strikkeri i Peru i Sydamerika, hvor arbejderne får ordentlig løn og gode forhold at arbejde under. Hvis du hopper i en af Gorridsens cashmere sweatere kan du mærke Italiens romantiske vingesus, hvor det er forarbejdet igen under bæredygtige og ordentlige forhold. Det bløde og velsiddende tøj er altså ikke kun i høj kvalitet, men kan også bæres med god samvittighed.

Det du køber nu, er du også glad for senere

Gorridsen går højt op i at levere tidløse designs, som du kan være glad for sæson efter sæson. Når du investerer i et stykke tøj fra Gorridsen invester du altså også i en fremtid i form af de bæredygtige forhold de er skabt under men også ved at dit klimaftryk bliver mindre af at bruge det samme tøj år efter år.

Spørgsmål og henvendelser

Er du lun på en sweater eller bluse, men er der ikke lige den farve eller størrelse, du har brug for? Så kan du altid kontakte os per telefon eller mail. Hos Det Halve Kongerige går vi højt op i at levere lige præcis de produkter vores kunder ønsker. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller henvendelser.

admin