Smukke dansegulve der gør alle vilde med dans

Når der skal fejres fødselsdag eller afholdes andre arrangementer, hvor der skal bruges et solidt, professionelt dansegulv, så har de et stort udvalg af event- og dansegulve til fornuftige priser hos Sunstill.dk.

Skal dansegulvet bruges til enkelte events med jævne mellemrum, kan det anbefales at anvende mobile dansegulve. Det mobile dansegulv er et flerparket gulv, som er opbygget i moduler, der er 95×95 cm, som derved nemt kan tilpasses større eller mindre arealer. Modulerne kan samles let med et-klik-system og afsluttes med en skrå frise kant i alu eller messing look, som både låser gulvet og samtidigt giver en pæn afslutning. Denne finish får gulvet til at fremstå flot, eksklusivt og professionelt.

Udover de lækre detaljer har parketgulvet også en stærk toplakering, så der kan danses rundt på det i dansesko med høje stilethæle,uden man behøver at være nervøs for om det fine gulv kan holde til det.

Dans brudevalsen ude i det fri

Mange ønsker ofte at holde deres bryllup ude i det fri, men lader drømmen smuldre, fordi de ikke kan se, hvordan brudevals og dansende gæster skal kunne lade sig gøre på græs, i sand eller lign.

Men drømmen kansagtens føres ud i livet blot ved at anvendeet mobilt dansegulv, der med letmontering og afmonteringnemt kananvendes til ethvert arrangement.Om der er tale om bryllup, kobberbryllup eller en af de andre store mærkedage, så fortjener enhver særlig fest mulighed fordans.

Hvis man ikke selv vil stå for transport, eller hvis derer brug for vogne til opbevaring af gulv indimellem arrangementer, så er dette tilvalgsmuligheder.

Er du i tvivl om hvor meget gulv, der skal bruges til et arrangement eller har du spørgsmål vedrørende dansegulv, så kan Sunstill.dk kontaktes via mail: info@sunstill.dk eller tlf. +45 86 92 45 54.

admin