Slip for regnvåde sommerfester med en overdækket terrasse

De skandinaviske folkeslag er kendetegnet ved at være ret hårdhudede. På trods af overvejende koldt, ustabilt og uforudsigeligt vejr, er udeliv og udendørs aktiviteter en stor del af hverdagen. ”Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning” – den har de fleste nok hørt i forbindelse med en forfejlet vejrudsigt eller et optimistisk outfit. Med en overdækket terrasse slipper du for ubehagelige overraskelser – for så er du sikker på, at det altid er godt vejr i din have.

Udover at elske naturen, er danskerne også glade for at holde fester. De små og store dage i livet skal fejres i venner og families selskab. Fra barnedåb, konfirmation og bryllup over fødselsdag, studentergilde og polterabend – der er altid en grund til at arrangere en fest. Men ofte må man se sig begrænset af pladsen i boligen. Mange ønsker ikke at satse på havefester, netop af frygt for dårligt vejr.

Med moderne terrasseoverdækning kan du roligt pakke frygten for både regn og rusk væk. Overdækningsløsningerne er permanente løsninger på et tilbagevendende problem, og du kan selv bestemme, hvor dynamisk løsningen skal være. For eksempel kan du få taget lavet i motoriserede lameller, som kan skydes til og fra, alt efter vejret.

Gør en ende på et uendeligt problem med en smagfuld terrasseoverdækning

Der er rig mulighed for at skabe en smagfuld og stilig tilføjelse til allerede eksisterende byggeri. Materialerne vælger du, og du kan både få fingrene i glas, træ, og forskellige metaller – selvfølgelig alle sammen med forskellig finish og belægning.

En overdækket terrasse sparer dig også for vedligehold af fliser eller træ, og du kan se frem til at træde ud på en tør terrasse uanset vejret. Dine havemøbler får lov at stå i læ, og sågar cykler har også godt af tørvejr. Find den rette løsning for dig!

admin