Skift låsene i dit hjem ud med sikre Ruko låse

Ruko har alle dage stået for høj kvalitet, når det gælder låse, låse systemer og nøgler. Det traditionsrige og veletablerede, og på samme tid innovative, brand har igennem hele sin levetid formået at sætte nye standarder for låse teknologi, og har alle dage være blandt de foretrukne fabrikanter af låse til såvel private som til erhvervslivet.

Vælg D12 serie 1200 fra Ruko, når låsene i boligen skal skiftes ud

Ruko låse er et rigtigt godt bud, når du skal udskifte låse i hjemmet. Med Ruko låse er du for det første sikker på at få holdbar og slidstærk kvalitet for pengene, og for det andet kan du være helt tryg ved, at såvel forsikrings selskaber som politi godkender og anbefaler låse og låse systemer fra Ruko.

Dette betyder, at du er bedre stillet rent forsikringsmæssigt, skulle du imod al forventning opleve indbrud i dit hus eller i din lejlighed. Låse fra Ruko er nemlig uhyre sikre – især den nye serie Ruko D12 serie 1200 er særdeles robust, og såvel dirke- som bore sikker.

Serie 1200 fra Ruko opfylder standarden DS/EN 1303, og giver dig således den højeste sikkerhed i dit hjem med Serie 1200. Nøglehullet – også kaldet profilen – er formet som et d, og denne form har Ruko patent på. Det er også derfor, at der indgår et D i navnet på serien. Tallet 12 kommer fra antallet af koder på nøglen, hvilket gør låse og nøgler fra Ruko D12 serie 1200 langt mere sikker end låse, hvor nøglerne kun er forsynet med 6 koder, hvilket førhen har været standard.

Når du køber låse fra Rukos serie 1200, er det muligt for dig at anvende samme kodning i samtlige låse i dit hjem, således at du kun har brug for én nøgle til alle døre.

Læs mere om det ultra sikre Ruko 1200 låse på laaserabatten.dk

Astrid Pedersen