Send en hilsen – med en ballon

Man kan sende humøret højt til vejrs med heliumballoner, og de kan give enhver anledning fest og farver. Hos all4party.dk findes heliumballoner i alverdens afskygninger og til alle anledninger. 

Et af deres koncepter er, at man kan sende en ballon med en personlig hilsen, til en man holder af. En idé kunne være at sende en valentinshilsen med en ballon, i stedet for en buket blomster. Måden, man gør det på, er, at man vælger den ønskede heliumballon, skriver en personlig tekst i feltet dertil, man vælger den dato, man ønsker den leveret på, og går derefter til kassen. Så nemt er det. Så er det jo bare lige at få skrevet en rigtigt sød hilsen til modtageren. 

Man kan som sagt anvende heliumballoner til mange formål og fester. Det kan være virksomheder, der ønsker at gøre opmærksom på sig selv til fx. en messe, hvortil de får påtrykt deres firmanavn eller logo. Det kan også være til bryllupper. Her kan man fx. vælge de smukke konfettiballoner eller hjerteballoner, hvorpå man kan skrive en ønsket tekst, fx. brudeparrets navne vil være oplagt. Heliumballoner vil også peppe enhver fødselsdagsfest op. Her kunne man vælge balloner med navn eller en ønsket tekst, eller blot ballonerne med flag. Noget specielt, som også findes hos all4party.dk, er link- eller kædeballoner. Balloner på en kæde. Det vil være virkeligt festligt at pynte op med til diverse havefester, til et dekorere et hvidt festtelt eller bare hænge dem ned fra loftet i stuen.

All4party.dk laver også ballonopsendelser. Det kunne være til et jubilæum, en fødselsdag eller måske en butiksåbning. Det kan være en mindre opsendelse fra 150 balloner, og helt op til 6000 balloner på én gang. Det kan ses på flere kilometers afstand. All4party.dk har lavet disse opsendelser i hele landet siden 1998, og man skal ikke røre en finger selv, når man har bestilt dem til det. De klarer også tilladelsen og alt, hvad der skal til for at lave en flot og bemærkelsesværdig ballonopsendelse.  

 

 

 

 

Katrine Agentoft Nielsen