Sådan får du hurtigt kunder til din nye virksomhed

Tillykke med din nye virksomhed! Det bliver både hårdt og sjovt, og du vil helt sikkert lære meget mere, end du lige går og tror. Som ny virksomhed i en teknologisk moderne verden er der en række forskellige tiltag, du kan gøre brug af for at sikre dig, at kendskabet til din virksomhed bredes, og du har større chance for at lokke kunder til.

Vi giver dig her nogle af de bedste råd, som du kan bruge til dit nye hjertebarn.

Brug en app udvikler til dit produkt

Uanset hvilken branche, og hvad du egentlig sælger som service, kan du på en eller anden måde gøre arbejdsdagen nemmere med en app. Det kan være en app til dine kunder, som kan købe ind via appen, eller det kan være, at dine medarbejdere arbejdet på et lager, hvor der er strukturelle årsager kan være brug for en app til at hold styr på data.

Med en professionel app udvikler har du mulighed for at skræddersy en app til lige præcis din virksomheds behov. Det er ikke et billigt tiltag, men det kan i sidste ende være det hele værd.

Få en professionel hjemmeside

Din hjemmeside er dit primære kontaktpunkt, og den vil for mange være omdrejningspunktet for salg. Du vil rigtig gerne have besøg på din side, fordi selvom de ikke køber noget, kan du måle, hvor på din side, det går galt i processen, så du altid bliver klogere på, hvor i kunderejsen kæden hopper af.

Sørg for, at din hjemmeside er tilpas responsiv og mobilvenlig, da moderne brugere er meget hurtige til at hoppe fra, hvis disse elementer ikke er på plads. Langt de fleste besøger hjemmesider fra mobil i dag.

Arbejd med organisk og betalt indhold

Du kan med Google Ads betale dig til at komme øverst i visningerne på dine produkter, men vi anbefaler, at man samtidig arbejder med den organiske trafik via SEO. SEO står for search engine optimization, og det handler om, at man arbejder sig mod bedre rankings på Google ved at levere godt og relevant indhold til forbrugeren.

Og du kender det jo godt selv. Vi klikker som oftest på det første link under annoncen på Google, fordi den virker mere troværdig.

admin